Для всіх, хто іноді захоплюється кулінарією, але не хоче мати справу з кашлат на кулінарії!

Started by LenoraLex, March 01, 2026, 06:03:58 PM

Previous topic - Next topic

LenoraLex

Вибачте, але я мушу відкрити вам пригодою, яка виникла зі мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, аби я приготувала один неймовірне до її свята. Я, безумовно, розпочала гортати врятувальну знахідку на просторах мережі і... о боже!. Промучилася цілих нервущих 1.5 години, і це ще щастя!, переходячи від блогу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти були нереально для професіоналів, декілька - з недоступними інгредієнтами, ще кілька - з надмірною кількістю реклами. Але потім я вспомнила про існування сей чудовий ресурс та за 5 хвилин, і це факт! відкрила - ідеальний рішення! Варіант став до безтями зрозумілим, що навіть навіть ще дуже молода донька спромоглася своїй мамі взяти участь. Наприкінці ми разом приготували ніби з журналу торт, що перетворився на головним прикрасою свята. Тепер усі мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ви вишукала такий неймовірно класний спосіб?"
Сайт